BOM BEDRIJFSOPLEIDINGEN
TELEFOON 0516-432626 of 0516-432300 TELEFAX 0516-432629
INTERNET: WWW.BOM-BEDRIJFSOPLEIDINGEN.NL  E-MAIL: POSTMASTER@BOM-BEDRIJFSOPLEIDINGEN.NL

 

SCHRIFTELIJKE CURSUS VEILIGHEID, BASIS (VCA)

DOELGROEP:

Bestemd voor leidinggevenden van */**VCA-gecertificeerde bedrijven.

DOELGROEP:

De Arbo-wet stelt vele eisen aan werkgevers en werknemers. Een daarvan is dat iedereen moet zorgen voor optimale veiligheid, gezondheid en welzijn. Meer en meer wordt door opdrachtgevers geŽist dat opdrachtgevers hun Arbo-zorg afdoende hebben geregeld. Dit om aansprakelijkheid in geval van calamiteiten te voorkomen. Veel opdrachten worden enkel nog gegund aan VCA-gecertificeerde bedrijven. Een belangrijk VCA-onderdeel is het verplichte certificaat "Basisveiligheid VCA" ( VVA1)

Na voltooiing van de cursus heeft de cursist voldoende kennis om werkzaamheden op een verantwoorde, veilige en gezonde wijze uit te kunnen voeren.

INHOUD:

CURSUSGELD:

De kosten voor schriftelijke cursus VCA bedragen: E 79,50 ( exclusief BTW )

RESULTAAT:

Certificaat Basisveiligheid VCA, na goed afleggen examen, landelijk erkend door examenbureau en 10 jaar geldig.  Een aanmeldingkaart wordt u dan spoedig toegezonden. Het examen bestaat uit 40 meerkeuzevragen. De examenkosten bedragen 69,50 euro per cursist. 

MEER INFORMATIE:

Wilt u meer informatie over deze opleiding of over een van onze andere opleidingen? Neemt u dan contact met Klantenservice.  Wij helpen u graag verder.