BOM HORECA INSTITUUT
TELEFOON 0516-432300  TELEFAX 0516-432629

INTERNET: WWW.HORECACURSUSSEN.NL E-MAIL: INFO@BOMBA.NL

 

AED APPARATEN

 

1. De Powerheart G3 automatic ( 1925,00 euro )             

Cardiac Science is één van de grotere en oudere AED-fabrikanten die onbetwist zeer betrouwbare toestellen leveren aan zowel particulieren, bedrijven, maar ook professionele hulpverleners.

Deze Powerheart G3 is op dit moment één van de beste AED’s op de markt. Hij test  - als enige - de condensator op volle sterkte en de functionaliteit van de elektroden tijdens de zelftests. De batterij van de Powerheart G3 gaat 5 jaar mee en het interne geheugen maakt het mogelijk 34 minuten ECG te registreren. Op de batterij wordt door de fabrikant 4 jaar garantie gegeven, ongeacht gebruik. De Powerheart G3 schokt synchroon waardoor de kans op een asystolie na een schok die toegediend wordt aan een VT veel kleiner is dan bij een AED die niet synchroon schokt. Daarnaast geeft het toestel optische èn auditieve signalen af wanneer het niet door de zelftest is gekomen (bijvoorbeeld vervanging elektroden nodig). Dat betekent dat een rood lampje gaat knipperen en om de 30 seconden een harde piep te horen is.  

2. Waterdichte wandkast ( 99 euro ) of beschermtas ( 99,00 euro ) of Muurbevestiging ( gratis )

Wandkast: deze zee robuuste water- en stofdichte wandkast wordt geleverd met 2 sleutels. Tegen meerkosten uit te breiden met flitslicht, verwarmingselementen of sleutelkluis. Ideaal voor buitengebruik.

en/of

Beschermtas: deze stevige beschermtas heeft een opbergvak voor de AED-gebruikset en is middels de schouderband gemakkelijke mee te nemen.

of

Muurbevestiging: Hang uw AED op een zichtbare plaats met deze universele muurbevestiging van zilver gespoten metaal.

3. AED-gebruikset ( gratis )

Bestaande uit een AED-sticker ( landelijk pictogram ), badstof doek, latex handschoenen, gaasje, scheefmesje ( tegen grove beharing ), safe kiss en ambulancierschaar.

4. AED-servicepakket Zilver ( gratis )

Bij elk AED wordt een standaar servicepakket geleverd. Dit servicepakket bestaat onder meer uit:

AED-Service center ( 24 uur per dag / 7 dagen per week ): U kunt voor al uw vragen, retourzendingen, inzetgegevens, spareparts, bestellingen, klachten, etc. met betrekking tot de AED bij ons ED Service Center terecht. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Op elke door ons geleverde AED is een sticker geplaatst met ons telefoonnummer. Ook zorgt het Service center voor informatie over eventuele software-updates ( bijv. nieuwe richtlijnen Reanimatieraad )

Nazorg: U kunt bij ons 24 uur per dag een melding doen van een AED-inzet. Wij zijn binnen 6 uur ter plaatse en zullen de hulpverleners begeleiden bij de verwerking van de indrukken en de inzet doornemen. De datakaart met ECG-gegevens worden uitgelezen en besproken ( u krijgt een verslag van de gebruikersdata ) waarna de apparatuur weer klaargemaakt wordt voor een nieuwe inzet.  Deze nazorg is geheel gratis, m.u.v. vervanging van gebruikte materialen.

Databank: uw AED wordt opgenomen in onze databank.  Zo kunnen wij u periodiek op de hoogte brengen van vervanging van elektroden en/of batterij.

Leenapparatuur: Wij zorgen binnen 24 uur voor leenapparatuur bij defecten aan uw AED, zodat er zich te allen tijde een goedwerkende AED op de lokatie bevindt. ( met uitzondering van een eventuele recall door de producent  van alle geleverde apparaten.)

Prijzen: Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten.