BOM HORECA INSTITUUT

 

U heeft een goede stap gezet door de internetpagina's te gaan bekijken. Een goede investering voor de toekomst. U wilt wellicht hogerop in de maatschappij en uiteraard meer geld verdienen. Of misschien nog belangrijker, een eigen zaak. De droom van de meeste mensen.

BOM HORECA INSTITUUT heeft zijn plek gevonden op het gebied van horecacursussen. Per dag vragen bijna honderd mensen informatie over een horecacursus aan. Meer dan de helft stuurt het volledig ingevulde inschrijfformulier retour aan BOM HORECA INSTITUUT aangevuld met één of meerdere personen. Met een marktleidende positie is BOM HORECA INSTITUUT het grootste gespecialiseerde horeca opleidingsinstituut van Nederland.

BOM HORECA INSTITUUT wordt geadviseerd door:


Wij hebben een gericht aanbod van mondelinge en vooral veel schriftelijke spoedcursussen door geheel Nederland.

Bij BOM HORECA INSTITUUT heeft u vanzelfsprekend recht op een cursusgarantie. dat wil zeggen: u  wordt gratis opgeleid tot het volgende examen. Maar dat heeft u waarschijnlijk bij ons niet nodig. Het cursusmateriaal is van de beste kwaliteit en de nieuwste druk, wat tot nu toe heeft geleid tot de hoogste slagingspercentage.

U bent als cursist van harte welkom bij BOM HORECA INSTITUUT en wij zullen er alles aan doen om het zo aangenaam en leerzaam mogelijk voor u te maken. Uiteraard met een goed resultaat. Wij beschikken over de nodige kennis en middelen om een cursus c.q. studie tot een goed einde te brengen. Dat begint al met de juiste adviezen vanuit onze klantenservice.
Wij voldoen aan die voorwaarden en willen graag uw partner zijn. Daarom de volgende regel goed onthouden en niet weer vergeten: BOM HORECA  INSTITUUT, van cursus tot bedrijf.