MEER INFO

 


WAT IS BOM HORECA INSTITUUT ?
Als één van de weinige instituten biedt Bom Horeca Instituut een compleet pakket aan horeca-cursussen. U maakt beslist een goede keus met een cursus bij Bom Horeca Instituut. Het is niet voor niets Nederlands grootste gespecialiseerde horeca opleidingsinstituut met een gericht aanbod aan horeca-cursussen, workshops en trainingen door geheel Nederland en in het buitenland.  Iedere cursus heeft een eigen groep aan gespecialiseerde docenten. Bom Horeca Instituut is daarom ook uitgeroepen tot OPLEIDINGSINSTITUUT MET HET HOOGSTE AANTAL GESLAAGDEN!!
Daarom heeft u vanzelfsprekend recht op een cursusgarantie.
Dat wil zeggen: u wordt gratis opgeleid tot het volgende examen.
Maar dat heeft u waarschijnlijk bij Bom Horeca Instituut niet nodig.
Wij durven te zeggen, dat onze cursussen van uitstekende kwaliteit zijn.
Heeft u na het doorlezen van onze internetsites nog vragen?
Neem dan gerust contact op met Bom Horeca Instituut en uw vragen zullen beantwoord worden.
Het telefoonnummer is  0516-432300 of e-mail via INFO@BOMBA.NL.
Wij nemen ruim de tijd om uw vragen te beantwoorden.

WAAROM STUDEREN BIJ BOM HORECA INSTITUUT ?
Bom Horeca Instituut biedt haar cursisten een goede kwaliteit. Dit heeft geresulteerd tot een erkenning door de Bedrijfstak Horeca. Tevens staan wij onder toezicht bij de SVH EXAMENS. Deze kwaliteit wordt continu bewaakt en gecontroleerd. Mocht er wat fout zijn, dan wordt het direct gecorrigeerd.  De klantenservice en de docenten van Bom Horeca Instituut staan u uiteraard graag te woord.

Bom Horeca Instituut kan de examengarantie garanderen door de hoge kwaliteit ons lesmateriaal. Maar mocht u onverhoopt toch zakken, dan wordt u gratis opgeleid tot het volgende examen.  U kunt opnieuw uw huiswerk insturen en altijd rekenen op de hulp van de docent bij het beantwoorden van de vragen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. U betaalt slechts opnieuw het examengeld. Alleen als de cursus tussentijds wordt opgezegd, geldt uiteraard geen examengarantie. U vindt het juiste lesmateriaal bij ons in de juiste volgorde. Wij hebben geen zelfbedachte studieboeken, maar boeken die in overleg met het examenbureau zijn gemaakt. Elk hoofdstuk wordt netjes afgerond. Uiteraard kunt u de boeken achteraf gebruiken als ideaal naslagwerk.

U bent niet verplicht het huiswerk naar een docent(e) van Bom Horeca Instituut te sturen, maar wij raden u het wel aan. Na ieder hoofdstuk vind u de betreffende vragen en opdrachten. U maakt gebruik van de huiswerkformulieren van Bom Horeca Instituut. Het huiswerk gaat in de betreffende voorgedrukte enveloppen, waarna een docent het huiswerk weer terug zal sturen, eventueel met diverse aantekeningen, correcties, uitleg en cijfer.

U kunt op ieder moment van de dag beginnen met uw studie. Wij staan voor u klaar. Een stukje investering, welke u snel terugverdient. U kunt morgen nog het studiepakket in huis hebben. Bel daarom met de 24 uur service van Bom Horeca Instituut. U kunt zich telefonisch aanmelden of via e-mail inschrijven. U ontvangt dan het betreffende cursuspakket in huis of op de zaak.

U kunt zelf uw studietempo bepalen door de lessen één keer per week of één keer per twee weken aan ons toe te sturen.

AANSPRAKELIJKHEID
Bom Horeca Instituut doet alles wat in haar vermogen ligt om fouten in brochures, advertenties, internetpagina's en lessen te voorkomen. Bom Horeca Instituut kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventueel voorkomende fouten.

HET AFNEMEN VAN HET EXAMEN
Het afnemen van het examen gebeurt op diverse locaties in Nederland.
U wordt als cursist zo dicht mogelijk bij uw woonplaats ingedeeld.

EXAMENTRAININGEN
Om u nog meer hulp te bieden - zodat u optimaal getraind examen kunt doen en om eventuele examenvrees bij voorbaat weg te nemen - kunt u diverse boekjes bestellen, uiteenlopend van 200 tot 1000 extra meerkeuzevragen, samengesteld uit officiële eerder afgenomen rijkserkende examens (erkend door het Ministerie van Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur).
Als u regelmatig studeert, de lessen volgt en de examenvragen beheerst, dan is succes vrijwel verzekerd.

SVH EXAMENS
Aanmelden voor het examen kan uitsluitend gebeuren door middel van een aanmeldingskaart uit de examengids, aangeleverd door Bom Horeca Instituut. De aanmeldingskaart dient volledig ingevuld, ondertekend en gefrankeerd uiterlijk 6 weken vóór de examendatum in het bezit zijn van SVH Examens. U bent zelf verantwoordelijk voor het aanvragen en opsturen. Bom Horeca Instituut is hierbij uitgesloten voor aansprakelijkheid bij afwijzing of niet tijdig deelnemen aan het betreffende examen.

Bij automatische afschrijving wordt het te betalen examengeld vanaf 12 weken voor de examendatum door SVH EXAMENS afgeschreven. ZORG DAAROM VOOR VOLDOENDE SALDO. Als u geen gebruik maakt van de mogelijkheid tot automatische afschrijving, ontvangt u een acceptgirokaart. Het examengeld dient dan uiterlijk 4 weken voor de examendatum in het bezit te zijn van SVH Examens. Bij later ontvangen examengelden vervalt uw aanmelding en wordt het examengeld teruggestort.

Als u in het bezit bent van een bewijs van inschrijving, ontvangt u 2 weken voor de examendatum een oproep voor het examen. Hierop staan plaats, datum en tijdstip waarop u uiterlijk aanwezig moet zijn aangegeven.

Indien u 1 week voor het examen nog géén oproep heeft ontvangen, terwijl u wel in het bezit bent van een bewijs van inschrijving, dient u direct SVH EXAMENS te bellen: 0900-1402.