Vakwoordenboek horeca

 VERSIE FRANS-NEDERLANDS-DUITS-ENGELS

 

Iedere beroepsgroep heeft een eigen vaktaal, die voor buitenstaanders niet of moeilijk te begrijpen is. Het vakwoordenboek bevat ruim 30.000 vakwoorden, zinnen en uitdrukkingen die tot de vaktaal van Horeca en Toerisme kunnen worden gerekend. Het boek is een Nederlandse vertaling van het Zwitserse standaardwerk
waarvan de Franse, Duitse en Engelse vertaling reeds eerder zijn verschenen. Dit vakwoordenboek heeft Frans als ingangstaal. Het boek bestaat uit drie onderdelen:

  1. 20.000 gastronomische vaktermen: het schrijven en vertalen van menukaarten en het verkopen en adviseren van buitenlandse gasten wordt met dit boek een stuk eenvoudiger.
  2. 10.000 woorden, die in de conversatie en correspondentie kunnen voorkomen in de communicatie tussen de gasten en het personeel van een horecabedrijf of een toeristisch bedrijf. De lijsten omvatten  termen betreffende reserveren, afrekenen, vermaak, vervoer, sport, techniek,  religie en geneeskunde.
  3. 600 zinnen en uitdrukkingen die als component gebruikt kunnen worden bij schriftelijke uitingen als brieven, brochures, huisregels, advertenties, aankondigingen van evenementen en bewegwijzering.
     

De uitvoering bedraagt ruim 600 pagina's gebonden en is in zwart/wit zonder illustraties.

De kosten voor deze vakwoordenboek bedraagt: 19,95 euro exclusief BTW.

Dit vakwoordenboek is te bestellen bij BOM.
Telefoon: 0516-432300