Voorwoord

Als een van de weinige instituten werkt BOM OPLEIDINGSCENTRA met een compleet pakket aan cursussen. De brochure die wij u toesturen, is een grote stap naar een goede toekomst. Wij noemen dit een stukje investering.

U maakt beslist een goede keus met een cursus of opleiding bij BOM OPLEIDINGSCENTRA. Het is niet voor niets NEDERLANDS GROOTSTE GESPECIALISEERDE OPLEIDINGSCENTRA en ERKEND door diverse instantie, tevens wordt er samengewerkt met diverse EXAMENCENTRA. Daarom is BOM OPLEIDINGSCENTRA ook HET BELANGRIJKSTE OPLEIDINGSINSTITUUT BINNEN DE MEESTE BRANCHES.

Wij hebben een gericht aanbod van mondelinge en schriftelijke (spoed)cursussen door geheel Nederland en in het buitenland.    

Ruim 140 docenten zijn bezig om door geheel Nederland en in het buitenland de beste kwaliteit in het onderwijs te verbeteren. Want niets is zo leuk als een vrolijke docent die voor een vol leslokaal de cursisten een leuke cursusduur kan bezorgen.

Bij BOM OPLEIDINGSCENTRA heeft u vanzelfsprekend recht op een cursusgarantie. Dat wil dus zeggen: u wordt gratis opgeleid tot het volgende examen. Maar dat heeft u waarschijnlijk bij ons niet nodig. Het cursusmateriaal is van de beste kwaliteit en de nieuwste druk, wat tot nu toe heeft geleid tot de hoogste slagingspercentages ( 94%).

Kiest u voor een mondelinge cursus, waarvan de cursusplaats vol zit, dan zoeken wij een passende en dichtsbijzijnde oplossing voor u. De term VOL IS VOL kennen wij niet. U kunt te allen tijde een cursus volgen.

Als ondernemer of medewerker weet je natuurlijk als geen ander dat professionaliteit, enthousiasme en vakkennis de basis is voor tevreden klanten en gasten. met onze zeer praktijkgerichte aanpak en onze kleine cursusgroepen, dragen de cursussen en trainingen zichtbaar bij aan de verbetering van de kwaliteit van de ondernemer en de medewerkers.

Wij praten niet over "goede jaarcijfers", sponsering aan goede doelen, Jaguars of pronken met foto's van grote "gehuurde" kantoorpanden. Nee, kwaliteit, dat is waarvoor u betaald en voor de 100% krijgt. Dit is de service waar BOM OPLEIDINGSCENTRA bekend door is geworden. Planning, marketing, logistiek, administratie en klantenservice lopen in een vloeiende beweging met en inelkaar over.

Als u voor een schriftelijke cursus kiest, heeft u uw cursuspakket BINNEN 24 UUR in huis, indien u belt voor 16.30 uur..

Heeft u na het doorlezen van de websites nog vragen? Neem gerust contact op met de klantenservice van BOM OPLEIDINGSCENTRA. Zij staan u graag te woord met de overige informatie.

Met vriendelijke groet

BOM OPLEIDINGSCENTRA